Takk for i år og Godt Nytt år!

31 12 2012

nyttaartorsk

På mine 341 poster i løpet av 2012 var det 170.000 treff på Kjempetorskens ØL-blogg. Dette er ny soleklar rekord fra tidligere år, og jeg vil gjerne takke alle som har vært innom bloggen i løpet av året. Takk også for de mange hyggelige tilbakemeldinger, kommentarer og rettelser jeg har mottatt på mine innlegg! Jeg skal gjøre mitt beste for å blogge like aktivt i året som kommer.

Her er en oversikt over de 10 mest leste innleggene i 2012:

Tusen takk igjen til alle som har fulgt Kjempetorskens ØL-blogg i 2012! Takk for det gamle og Godt Nytt år til dere alle!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: