Om ØL-bloggen

Jeg drikker og anmelder øl fra hele verden, men med et naturlig fokus på norsk øl. Subjektive karakterer gis på den tradisjonelle terningskalaen fra 1 til 6, samtidig som jeg prøver å utdype karakterene.

Mine anmeldelser er altså dønn subjektive, og helt sikkert noe farget av mine favorittøltyper (IPA, Stout og Bitter). Smaken er naturlig nok forskjellig, så gi gjerne tilbakemeldinger via svar på innlegg eller ved å gi din egen karakter. Jeg tar ikke hensyn til pris når terningkast gis.

Kjempetorsken anmelder også ølpuber over hele landet, og i utlandet med! Jeg tar for meg ølutvalg, atmosfære, betjening og generelt inntrykk av serveringsstedet. Terningkast gis ut fra en samlet vurdering av disse kriteriene, men hovedfokuset er alltid på ølutvalget. Derfor kan puber som oppfyller alle kriterier for en drømmepub, allikevel få et lavt terningkast dersom ølutvalget er dårlig.

Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger på anmeldelsene. Har du smakt ølene jeg skriver om eller pubene jeg har besøk, hører jeg gjerne fra deg i kommentarfeltet under hver anmeldelse! Sett gjerne også din egen karakter på øl og puber.

Kjempetorsken har smakt, dømt og vurdert øl på følgende anledninger:

NM i hjemmebrygging 2011

Norges Beste Øl 2011

VGs Juleøltest 2011

Nominert til Årets ølhund 2011

NM i Hjemmebrygging 2012

Dagbladets Sommerøltest 2012

Oslomesterskapet i Hjemmebrygging 2012

Nominert til Årets ølhund 2012

Dagbladets Juleøltest 2012

Norges Beste Øl 2012

NM i Hjemmebrygging 2013

Kontakt:

epost: kjempetorsken(a)gmail.com

mobil: 980 09 878

Jeg er også på Facebook, Twitter og Untappd!
%d bloggere liker dette: