Kjempetorsken gir seg

28 06 2013

Alt har en ende og nå er det altså slutt for Kjempetorskens ØL-blogg. 1.oktober begynner jeg i min nye jobb som Markedsansvarlig hos Nøgne Ø -Det Kompromissløse Bryggeri.

Jeg fant raskt ut at en stilling som Markedsansvarlig i Norges mest spennende mikrobryggeri ikke lar seg kombinere med å blogge om øl. Dessverre. Jeg har nemlig hatt stor glede av bloggingen, og ikke minst gleden av å møte så mange hyggeligere mennesker i en bransje som består av så mange flinke og kreative mennesker. Som Dogfish Heads Sam Calagione sier:  -The beer industry is 99% asshole free! Jeg ville nok ikke brukt de samme ordene, men jeg er enig i tanken bak utsagnet.

Nå har Kjempetorskens ØL-blogg riktignok ligget mer eller mindre brakk det siste halvåret, men det har hatt sin naturlige forklaring i at jeg har viet mye av min fritid til redaktørjobben på Ølportalen. Dét er også et kapittel jeg nå legger bak meg, men det finnes heldigvis nok av flinke folk som vil fortsette å skrive om øl på Ølportalen.

Jeg lar bloggen stå som den er. Forhåpentligvis kan øl-interesserte få nytte av mine skriblerier selv om det ikke produseres nye artikler.

Når oktober nærmer seg kan dere kontakte meg på tom(a)nogne-o.no. Kom gjerne innom bryggeriet også, dersom du er i nærheten.

Så takk for meg på denne siden. Vi høres og sees der det finnes godt øl!

nognelogo


Handlinger

Informasjon

12 responses

28 06 2013
Jan Egil Gundersen

Gratulerer igjen til både deg og Nøgne Ø.
Bloggen kommer til å bli savnet, men forstår det ikke lar seg forene med dine nye oppgaver.
Det er vel heller ikke tvil om at det er mange kunnskapsrike mennesker som kan fortsette med Ølportalen.
Lykke til i den nye jobben og jeg regner med at vi fortsatt kommer til å høre fra deg i fremtiden!

29 06 2013
Stein

Liker utviklingen Bråsj! Men spørsmålet i ales munn er jo : Vil det blieflere braasj – øl reviews etter dette? f.eks. http://www.youtube.com/watch?v=CdsGkZycbYQ

13 08 2013
Kjempetorsken

Selvfølgelig, Bråsj!

29 06 2013
Kristoffer K

Gratulerer så masse med ny jobb, og godt jobbet disse årene med Kjempetorskens ølblogg.
Lykke til videre!

30 06 2013
H

Godtiglasset gratulerer med ny jobb! Dette er jo strålende nyheter! Nå kan du endelig jobbe profesjonelt med markedsføring av godt øl! Igjen: Gratulerer!

1 07 2013
Oddik

Lykke til Tom, og takk for mye fin blogging, du har vært med på å få opp øya og ganen min for godt øl 🙂

Oddik i Holmestrand

Sendt fra min iPhone

Den 28. juni 2013 kl. 20:30 skrev «WordPress.com» :

> >

1 07 2013
Onkel Humle

Jeg må få lov til å gratulere deg med ny jobb. Samtidig må jeg si at jeg har besøkt denne bloggen utallige ganger og synes du har gjort en meget god jobb med å fremme de gode øl. Din innsats som redaktør på ølportalen har også vært meget god og jeg vil komme til å savne dine gode artikler. Lykke til i Nøgne Ø.
mvh
Onkel Humle
humlebingen.com

5 07 2013
Erling Augland

Takk for alle gode skriverier og videoer om øl. Har vært til stor nytte etter at jeg begynte å interessere meg for øl for tre år siden. Lykke til i Grimstad!

12 07 2013
Kjempetorsken

Takk for hyggelige ord alle sammen!

18 07 2013
Eastwick

Gratulerer!
Takk for år med god lesing. Denne siden har nærmest blitt et oppslagsverk. Glimrende måte å finne ut om et øl er verdt å prøve eller bare å holde seg langt unna (nysjerrigheten blir som regel for stor uansett…).
Dine skriblerier har vært til stor glede og underholdning, og din smak har vært skremende lik min.
Lykke til i den nye jobben!

E

25 09 2013
Ole Gunnar

Men helvete Tom, du kan ikkje avslutta den flotte Kjempetorsken med reklame for Hennes&Marius??
Lukke til med ny jobb; Bar & Cigar feirar det med å ta inn første Nøgne Ø fat på to år! Freddan’ vert det Imperial Brown Ale her- i feiring av din nye jobb!

25 09 2013
Kjempetorsken

Reklame fjernet! Imperial Brown Ale? En av mine favoritter, jo! Kommer innom og tar et glass på fredag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: