Southern Tier Imperial Choklat Stout

21 09 2011

Jeg vet ikke hvordan de får det til, men dette smaker ren sjokolade. Helt nydelig! Den er søt god og man kjenner nesten ikke den høye alkoholprosenten i denne (11%!). Ren, søt melkesjokolade som fyller munnen med smaksbomber, takket være den fyldige og kraftige smaken. Stor flaske som ble delt i godt selskap på Amundsen Bryggeri & Spiseri.

COMMERCIAL DESCRIPTION
“the ancients called it ‘food for the gods’“ The Popol Vuh, the sacred book of the Maya, unfolds a complex web of mystery around a beverage known as xocoatl (ch-co-atle). At Southern Tier, we’re not surprised that hieroglyphs of the ancient Maya depict chocolate being poured for rulers and gods. Even through the many voyages of Columbus, the mystical bean remained nothing more than a strange currency of the native peoples. Moving through centuries, the circular journey of cacao has been realized in our brewing house, encompassing the complexity of the darkest, bitter-sweet candy together with the original frothy cold beverage of the ancient Maya to bring to you our Blackwater Series Choklat Stout. We have combined the finest ingredients to tempt your senses & renew the power & interrelation of history in every bottle.

ABV: 11

Style Imperial Stout

Brewery Southern Tier Brewing Company

Region United States

Andre øl Fra Southern Tier:

Southern Tier Cherry Saison

 

Southern Tier Imperial Mokah

Southern Tier Creme Brûlée Stout

Southern Tier Imperial Gemini

Southern Tier Un*earthly

Southern Tier Extra Pale Ale Hoppe

Southern Tier Farmers Tan

Southern Tier 2X IPA

 

 

 

 

 

 

 

 


Handlinger

Informasjon

2 responses

5 10 2011
Knut

Hva kostet denne ? 🙂

5 10 2011
Kjempetorsken

Den var faktisk den billigste på hele ølmenyen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: