Southern Tier Imperial Mokah

17 06 2011

Jeg skal innrømme at jeg er svak for ølet fra Southern Tier. De lager kraftfulle øl med mye smak, og det liker jeg! Ihvertfall innimellom. Denne er kullsort med mokah(!)skum og lukter søt kaffe og sjokolade. Smaken er fyldig og en tanke skarp i kantene. Her er det en melkesjokoladeaktig smak som står i sentrum. Det finnes også smakes som kaffe, brunt sukker, litt karamell og en viss fruktighet. En herlig dessertøl!

Dette sier bryggeriet om ølet: When empirical and creative impulses collide, the result is often timeless. The classic utility-art aesthetic of the coffee maker is an example of design and engineering working in concert. It is through similar cooperation that the simple bitter cocoa bean is transformed into a sweet treat. As scientists, our brewers utilize their materials to exacting standards. As artists, they couldn’t resist the temptation to combine the best flavors of two of our highly acclaimed Blackwater Series Imperial Stouts, Jahva and Choklat. Alone each is perfect, but together as Mokah, they are an inimitable expression of two of the world’s most sought after flavors. Enjoy Mokah stout with – or as – your favorite dessert! Cheers!

ABV: 11

Style Imperial Stout

Brewery Southern Tier Brewing Company

Region United States


Handlinger

Informasjon

Ett svar

4 10 2011
Southern Tier Imperial Choklat Stout « Kjempetorskens ØL-blogg

[…] Southern Tier Imperial Mokah […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: