Gaasa IPA

23 08 2012

Denne er brygget for restauranten Gaasa i Storgt i Oslo av Schouskjelleren Mikrobryggeri. Jeg har tidligere skrevet litt om Gaasas Beermakers Dinner med Baladin i august 2012. Gaasa har et meget godt utvalg av øl, og en herlig bakhage midt i Oslo sentrum som er perfekt på en varm sommerdag.

Denne IPAen er altså brygget av Schouskjelleren, og jeg er litt usikker på om den er helt dedikert til Gaasa eller om den også serveres Schouskjelleren. Det er en forholdsvis uklar og mørk IPA Rund i smaken som domineres av grapefrukt og sitron med en fin og skarp ettersmak.

gaasaipa

ABV: 5.8

Style: IPA

Brewery: Schouskjelleren Mikrobryggeri

Region: Norway

5


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: