Haandbryggeriet Unionøl

26 07 2012

Et vennskapsøl brygget av Haandbryggeriet og Närke Kulturbryggeri, tilsatt ingredienser fra begge land. Malt fra Gotland, einer, tyttebær og honning. Servert på Haandbryggeriets egen ølfestival i mai i år. En mørk øl med fyldig lysebrunt skum.

Førsteinntrykket er en litt småsur øl med tydelig røksmak. Røksmaken lar seg etterhvert dele inn i forskjellige komponenter som mahogny, eik, tyttebær og bitter humle. Her er også et vell av kryddere i smaken. Et kraftig og fyldig øl med fine smaksnyanser. Jeg er stor fan av Haandbryggeriets Hesjeøl, og dette er et øl med mange av de samme kvalitetene. Komplekst og godt å drikke!

ABV: 8.5

Style: Traditional Ale

Brewery: Haandbryggeriet/Närke Kulturbryggeri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: