Mikkeller Spontancranberry

25 05 2012

Innimellom innbiller jeg meg at jeg liker surøl, men så kommer det slike ekstremt sure øl som får meg til å tvile. Surøl er  uten tvil noe som man enten liker umiddelbart eller man må venne seg til over tid. Jeg er definitivt i den sistnevnte gruppen, men jeg har ikke tenkt å gi meg!

Denne er som nevnt ekstremt sur. Såpass at kjevene nesten verker. Den har en fin og tydelig smak av tranebær og bærsmaken er fremtredende. Ølet er godt karbonert og det er assosiasjoner til sprudlevann og musserende vin her. Den har også en fin ettersmak av røde bær og sitrusaktig surhet. Jeg skal fortsette min søken i surølets mysterier, selv om jeg ser at jeg fremdeles har noen barrierer  forsere!

Flasken kjøpte jeg på Nøgne Øs Hjemmebryggerdager. Vi drakk da også «hjemmebryggede» Mikkeller Beer Geek Breakfast i forskjellige variasjoner, så hoppet over til surøl var merkbart 😉

ABV: 7.7%

Style: Fruit Lambic

Brewery: Mikkeller

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: