Kinn Løkka Vinter

30 03 2012

Denne heter egentlig Kinn Løkka Svarthumle og er en Black IPA. En av disse bastardene som er en sammenblanding av to øltyper. I dette tilfellet Stout og IPA.

Black IPA er slett ikke noen dårlig kombinasjon. Kraftig humle og kraftig brent malt er faktisk en veldig god kombinasjon når det klaffer. Det gjør det absolutt her! Ølet er nesten kølsvart i (plast)glasset og har det typisk kremete skummet til en kraftig IPA. Lukten er ikke veldig fremtredende, men man kan gjenkjenne typiske aromaer fra både humle- og malt-rike øl. Lovende lukter, og smaken er like god. Her har den mørke og ristede stoutsmaken nesten overkjørt IPA-smakene. Men ikke helt. Etter det første Stoutsjokket kommer en søt og herlig humlesmak med et fint sting av bitterhet på slutten.

 

ABV: 6.5

Style: Black IPA

Brewery: Kinn Bryggeri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

2 responses

31 03 2012
celt1978@hotmail.com

Black ipa og stout høres digg ut. texas ranger(bokk) er også helt fantastisk følge her i aften.

15 04 2012
Haandbryggeriet Sundland Kreosot India Black Ale «

[…] mye godt øl i denne kategorien og det burde være hovedfokus. For et par uker siden skrev jeg om  Kinn Løkka Vinter og Thornbridge Raven, to nydelige Black IPAs. Derfor hadde jeg store forhåpninger da jeg åpnet […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: