Thornbridge Raven Black IPA

17 03 2012

Kullsort i glasset med et skum som er delikat beige. Dette er en helt herlig øl! Her har de balansert den røstede stoutsmaken perfekt med humlen. Black IPA er jo en av mange nye blandingsvariantene der man blander to eksisterende øltyper. Etter min mening er dette blant de bedre kombinasjonene, og Raven er et fantastisk eksemplar av blandingen. Det er hint av mint, brunt sukker og grapefrukt i en øl som har en fantastisk god munnfølelse. Silkemykt og smakfullt.

Thornbridge has released a black IPA for the Chesterfield CAMRA festival. 
The recipe for the brew came from James Kemp, who joined the team a few months ago. Previously crowned the New Zealand Home Brewing Champion in 2008 and winner of a Liberty Award, Kemp used Maris Otter, Black Patent and Chocolate malt along with Nelson Sauvin, Centennial and Sorachi hops.
The beer, called Raven, has bitterness and hop character and plenty of malt flavours to give it complexity.

ABV: 6.6

Style: Black IPA

Brewery: Thornbridge

Region: England


Handlinger

Informasjon

4 responses

20 03 2012
Jørn Idar Kvig

Et herlig øl fra et herlig bryggeri!

20 03 2012
Kjempetorsken

Enig. Thornbridge lager mye godt. Håper snart noen tar det inn til Norge …

21 03 2012
Jørn Idar Kvig

Ja, vi får håpe det 🙂

15 04 2012
Haandbryggeriet Sundland Kreosot India Black Ale «

[…] og det burde være hovedfokus. For et par uker siden skrev jeg om  Kinn Løkka Vinter og Thornbridge Raven, to nydelige Black IPAs. Derfor hadde jeg store forhåpninger da jeg åpnet denne flasken fra […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: