HaandBryggeriet Odin’s Tipple

4 02 2009

Kølsvart, kraftig og full av smak. Og alkohol. Jeg liker at mørke øl har brunt skum. Her er det moccabrunt og ser svært innbydende ut. Her finner man de typiske elementene fra mørke og kraftfulle øl: sjokolade, brent kaffe, rosiner, mørke frukter og det typisk varmende alkoholstikket. En nydelig øl som blir littegrann ødelagt av den fremtredende og skarpe alkoholsmaken. Haandbryggeriet hadde i utgangspunktet tenkt å lage denne enda sterkere alkoholmessig. Jeg er glad de gikk fra den ideen.

Haandbryggeriet sier:

Odins Tipple was meant to be a strong beer, but we changed our minds…its still strong but we wont follow the mega strong trend. It should be possible to make great beer without the extreme alcohol potency. Odins Tipple is now approx 11% abv, it’s a dark almost black beer from lots and lots of chocolate malt. Its the malt that contributes the flavor…no added coffee or anything else, Its got a great body without being old engine oil and still very drinkable due to the wild yeast we use. This beer is made with a single strain of wild yeast and the recipe is dead simple.

ABV: 11

Style Imperial Stout

Brewery HaandBryggeriet

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: