Larvik Mikrobryggeri Staut Soting

26 12 2012

loglarvikLarvik Mikrobryggeri holder til i et bygg i Larvik fra 1854 som huser mye Larvik-historie. I Larvik har de ikke hatt sitt eget bryggeri på nesten 50 år etter at Larviks Bryggerier ble nedlagt i 1963. Larvik Mikrobryggeri fikk levert bryggeriet sitt i mai i år, og har hittil kun servert ølet sitt fra fat i bryggeripuben. Jeg har dessverre ennå ikke fått sjansen til å besøke Larvik Mikrobryggeri, men nå har de endelig fått tappet noe av ølet sitt på flaske.

Staut Soting er en sort stout med flott beige skum. Lukten er umiskjennelig av stout med en søt aroma av brent malt. Den smaker forholdsvis kraftig og den røstede malten er tydelig i smaken. Ellers er det en tydelig sjokoladesmak som preger denne kraftige stouten. Denne er absolutt verdt turen innom Larvik dersom du skulle befinne deg på de kanter!
stautsoting

ABV: 6.8

Style: Stout

Brewery: Larvik Mikrobryggeri

Region: Norway

5

Rating: 4/5


Handlinger

Informasjon

Ett svar

28 12 2012
Larvik Mikrobryggeri Lys Hvete «

[…] Korianderen kommer også fint frem og balansen er perfekt. Kjører du ikke omveien til Larvik for Stouten, så er dette hveteølet like mye verdt […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: