Haandbryggeriet Sundvolden Porter

9 11 2012

Haandbryggeriets Sundvolden Porter er brygget spesielt for Sundvolden Hotel. Heldigvis er den også til salgs for oss som ikke frekventerer nevnte hotell regelmessig. Denne porteren er nemlig en liten juvel. Den har en kraftig lakris- og anisduft, og her aner man at man har noe godt i vente lenge før første slurk er tatt.  Smaksmessig er dette et forholdsvis kraftig øl. Den er blant annet brygget med rugmalt som ofte gir assosiasjoner til lakris.

Det er både kaffe-, lakris- og et lett røykpreg tilstede, og den kraftige, mørke malten balanserer nydelig med en frisk humlesmak. Kraftige matretter vil nok passe godt til dette ølet, men det første jeg tenkte på var en sigar.

Ellers kan Sundvolden Hotel anbefales. I tillegg til den fantastiske Haandbryggeriet Sundvolden Porter har hotellet også sin egen ølmeny!

ABV: 6.5

Style: Porter

Brewery: Haandbryggeriet

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: