Nøgne Ø India Pale Lager

3 11 2012

Nøgne Ø har det siste året satt av tid og plass til å brygge noen one-off-øl, slik som denne India Pale Lager. Øl som de normalt ikke har kapasitet til å brygge, men som de brygger som engangsbrygg i små batcher.

Dessverre blir disse batchene raskt tømt fra hyllene, og India Pale Lager er nå utsolgt. Men den var god så lenge den varte. En flott oransje øl med en umiddelbar lukt av ren pils. Deretter kommer humlearomaen tydelig frem, og i smaken er den nesten en IPA. Nesten, fordi den jo er brygget som en lagerøl. Det gjør at den får en lett og fin kropp som passer nydelig sammen med den kraftige humlesmaken. Dette er helt tydelig et lagerøl, og hadde det ikke vært for alkoholstinget og den kraftige humlesmaken hadde dette nærmet seg en litt kjedelig og kraftig pils. Slik den fremstår er det imidlertid et svært drikkevennlig øl med masse smak på en litt tynn bunn.

Sjekk også videoanmeldelsen av dette ølet nederst i artikkelen!

ABV: 7.5

Style: Imperial Pils

Brewery: Nøgne Ø

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: