Beer Here Ammestout

16 09 2012

Med alle de merkelige ingrediensene bryggeriene putter i bryggene sine var jeg redd Beer Here hadde puttet morsmelk i denne. Det har de heldigvis ikke.

Etter en sommer med mye surøl og IPAer var det godt å igjen kjenne på hvor godt jeg liker kraftig stout. Her er den kraftige kaffesmaken som sammen med sjokolade og nøtter gir en helt herlig stoutsmak. Deilig å drikke på en septemberdag som presser de siste krampetrekningene ut av en forlengst passert sommer. Varmende og minst like egnet til årstiden som en kopp varm sjokolade. I smaken er det nemlig mye mørk sjokolade, kaffe og nøtter. En søt ettersmak av kaffe og melkesjokolade gir en deilig totalopplevelse!

Beer Here skriver: I 1800 tallets England bryggede man en ekstra kraftig og nærende stout til ammende mødre. Og da BeerHere er en virksomhed der tager yngelpleje alvorligt gør vi det samme. Udover mælkepulver, som traditionen foreskriver, er der også tilsat et skvæt kvalitetskaffe der forhåbenligt kan tilføre lidt opkvikkende keffein oven på de vågne nætter. 

ABV: 6.5

Style: Stout

Brewery: Beer Here

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Ett svar

16 09 2012
arne johan larsen

Jeg og en kompis smakte denne i går på fat og vi ble begge noe skuffet.Hakket mer smak en guinness syntes vi 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: