Kofoedbryggeriet Hvaler Homlungen

20 08 2012

Kofoedbryggeriet brygger foreløpig 3 forskjellige øl: Mørk/Hvalerøl, Pils og denne Pale Alen som er oppkalt etter Homlungen fyr som ligger på sydspissen av Kirkeøy på Hvaler. Som de andre øltypene leveres også denne i en gigantisk 2-liters «growler» med flipkork.

Den er brunoransje i glasset og har et tett og fint skumlag. Man lukter lettristet malt og en mild humlearoma. Som bryggeriets pils er også denne svært lettdrikkelig og den har en forsiktig humlesmak som balanserer ølet veldig godt. Skal man trekke noe må det være tolitersflasken. Det er ikke alltid det passer å drikke to liter Pale Ale på én gang, selv om man er flere å dele på. Men, ølet er godt, så det blir småpirk.

 

ABV: 4.7

Style: Pale Ale

Brewery: Kofoedbryggeriet Hvaler

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: