Stronzo Brown Stronzo

18 08 2012

Stronzo Brewing Co. Et av de mange nye danske mikrobryggeriene. Hvor kommer navnet Stronzo fra? Hørtes det bare stilig ut eller er det en mening bak? Faktum er at Stronzo er et italiensk slangord for dritt! Satser de på en Brewdog-aktig hype rundt navnet? Med slagord som «Beer with an attitude» og «People with attitude» kan det virke slik. Hvordan assosiasjonen mellom Stronzo (dritt) og Brown Ale oppfattes er kanskje en annen sak…

Når jeg heller denne i glasset ser jeg raskt at den er ganske klar og nesten gjennomsiktig. En Brown Ale skal for meg være mørkere i fargen og smake fyldig av mørk sjokolademalt. Dessuten skal en amerikansk Brown Ale (som denne er, ifølge bryggeriet) ha en solid dose humle i seg. Det har ikke denne. Den er steril og uten særpreg. Minner ellers mer om en tynn Red Ale enn en Brown Ale. Skuffende.

stronzobrown

ABV: 5.6

Style: Brown Ale

Brewery: Stronzo Brewing Co

Region: Denmark

2


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: