Evil Twin Devffc, Mqal9,.8

17 08 2012

logevilMikkellers «onde tvilling» viser stadig at han kan hevde seg i toppen som ølbrygger, på lik linje med sin mer berømte bror. Kreativ med navn er han også, og dersom du har problemer med å uttalet navnet på dette ølet kan du bruke «Deaf Miguel», som bryggeriet foreslår.

Her er en herlig Imperial IPA som først og fremst er søt, deretter søt og så søt igjen! Masse deilig humlesmak og en kraftig maltrygg. Ølet fremstår som ganske tyktflytende og fyldig, og det går igjen i følelsen du får når det drikkes. Den overtydelige søtsmaken kan kanskje skremme noen, men jeg liker absolutt smaken. Søte sukkertøy, malt, sukker og en fin bitterhet i ettersmaken. Godt!

eviltwindevffc

ABV: 9

Style: Imperial IPA

Brewery: Evil Twin Brewing

Region: Denmark

5


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: