Rogue Mocha Porter

16 08 2012

logroguePorter er en fin øltype som jeg ofte velger der de er et alternativ. De gir som oftest kraftig og fyldig smak og gjerne en humlebitter finish. Portere er ofte ikke så lette å distingvere fra Stout, og de to øltypene har mange likhetstrekk.

Denne versjonen smaker som en god Porter skal smake etter mitt skjønn. Den har riktignok en tydelig kaffe- og sjokoladesmak og er kanskje litt i overkant søt. Men det skjemmer den egentlig ikke mye. Flott lysebrunt skum, kremete konsistens og mye smak. Jeg fikk denne servert rett fra kjøleskapet, så de tydelige smakene kom først til sin rett etter at ølet hadde stått litt i den varme vårluften.

roguemocha

ABV: 5.1

Style: Porter

Brewery: Rogue Brewing Co

Region: USA

5


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: