Palma Louca

11 08 2012

logfemsaDenne fant jeg på ICA på Ullevaal stadion. Sist gang Norge spilte mot Brasil på Ullevaal var i 2006 (1-1), så jeg nekter å tro at dette ølet var tatt inn på ICA fordi det var så stor etterspørsel etter det. Jeg sliter veldig med å forstå hvorfor man henter inn en øl fra den andre siden av kloden for å sette den i en hylle på ICA supermarked. Joda, jeg lot meg lure til å kjøpe det, men det er rett og slett fordi jeg har en indre stemme som sier at jeg MÅ kjøpe alt øl jeg ikke har smakt før. Men hva med alle andre? De som til vanlig kjøper Ringnes pils eller andre norske pilstyper? Hva får de ut av å kjøpe denne fremfor å kjøpe en norsk pils? Vel, de får betale noen kroner ekstra og får en annen logo på flasken… Thats it!

Ølet er veldig lyst. Fullstendig gjennomsiktig. Lukter litt honning og har også en søtlig smak. Litt pappaktig i ettersmaken men er i det store og hele veldig tynn.

palmalouca

ABV: 4.7

Style: Lager

Brewery: Femsa Cerveja

Region: Brazil

2


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: