Nøgne Ø Python Pilsner

10 08 2012

Nøgne Ø prøver seg på mange øltyper, og de er ikke redd for å mikse øltyper eller brygge på utradisjonelle måter som her. Denne er nemlig gjæret med champagnegjær! Allikvel har den et tydelig belgisk preg. Og det er en pils… Vel, det er det strengt talt ikke. Hadde jeg som uerfaren øldrikker kjøpt denne i den tro at det var en pils, hadde jeg blitt mektig skuffet! Eller kanskje ikke? Den jevne pilsdrikker skulle absolutt prøvd seg på en slik øl en gang i blant.

Det er jo en veldig god øl! Den smaker honning, appelsin og frukt. Mye smak og en fin og biter ettersmak. Men at denne har en alkoholprosent på 9 hadde jeg aldri gjettet. Den var godt kamuflert! Søt. God men litt skarp i smaken. Litt som en sterk belgisk øl som har  godt av å lagres noen måneder til. Champagnegjær.

nognepython

ABV: 9

Style: Imperial Pils

Brewery: Nøgne Ø

Region: Norway

5


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: