Brewdog Libertine Black Ale

7 08 2012

Black IPA er en ølstil som har vært populær de siste årene. Man brygger egentlig en vanlig IPA men legger til en god mengde mørk malt som gjør ølet til en spennende blanding av en Porter/Stout og en IPA.

IPAen vinner som vanlig smakskonkurransen mellom de to ølstilene for her er det tydelig humle i både aroma og smak. Det er i tillegg søtt og sjokoladeaktig med smak av mild melkesjokolade. Man kjenner også en antydning til søt kaffe og en lett og fin bitterhet i etterkant. Behagelig!

ABV: 7

Style: Black IPA

Brewery: Brewdog

Region: Scotland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: