Nørrebro Ravnsborg Rød

3 08 2012

Jeg er fremdeles på restaurant Kiin Kiin i København. Restauranten skal ha ros for å bruke dansk øl som et likeverdig alternativ til vin. Kelnerne er i tillegg kunnskapsrike og kan både anbefale øl og beskrive hvordan de forskjellige ølene smaker.

Til en av rettene ble vi anbefalt denne Red alen fra Nørrebro. I likhet med Mikkellers øl brygget for restauranten er også dette en mild, men smaksrik øl. Kraftig nok til å stå på egne ben og mild nok til å være en fin følgesvenn til mat. Bitterheten er avmålt og den karamellaktige maltsødmen er mest tilstede i smaken. Søte, røde bær og en frisk blomsteraktig munnfølelse kompletterer ølet.

Denne er tilgjengelig på Vinmonopolet.

ABV: 5,5

Style: Red ale

Brewery: Nørrebro Bryghus

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: