Zombie Dust

31 07 2012

Three Floyds Brewing Co fra Munster i Indiana blir regnet som verdens beste bryggeri, ifølge nettstedet Ratebeer. De har en rekke øl som har fått toppscore på nevnte nettsted, og dette ølet føyer seg fint inn i rekken.

Dette er en såkalt single-hop øl som er brygget med kun én type humle. I dette tilfellet en Citra-humle fra Yakima Valley i USA. Ølet har en fantastisk flott farge. Gyllent med en nydelig oransje glød. Smaken er herlig rund og god. Pale Ales fra USA er langt kraftigere enn den britiske ekvivalenten. Mer humle og mer smak, rett og slett. Zombie Dust har en tørr smak av sitron og lys kjeks. Det er som nevnt kraftig humlet, men er herlig balansert mot maltsødmen. Det er imidlertid humlen som spiller hovedrollen her, og den gir en tørr og søt ettersmak.

 

ABV: 6.4

Style: American Pale Ale

Brewery: Three Floyds Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: