The Kernel Export India Porter

30 07 2012

India Porter er vel en variant av Black IPA, altså en ekstra godt humlet stout/porter eller, som navnet sier, en mørk IPA. Lukten  minner mest om en porter. Det er aroma av brent malt og kaffe. Veldig lite humle. Men masse skum…

I smaken kjenner jeg heller ikke så mye humle, den minner mest om en ordinær porter/stout. Den smaker kaffe med mørke toner ala nøtter, svisker, dadler, kirsebær og mørk sjokolade. Ølet har en deilig munnfølelse med en herlig sødme. Etterhvert som ølet varmes opp kjennes en tydelig bittertone, så humlen var nok tilstede allikevel.

Kall det hva du vil: India Porter eller Black IPA, dette er uansett veldig godt!

ABV: 5.7

Style: Porter

Brewery: The Kernel

Region: England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: