Mikkeller Spontanale

20 07 2012

Mikkeller kaller dette en Geubic. Hvordan han finner frem til denne betegnelsen er meg ukjent. Geuze er en blanding av ung (ca 1 år gammel) og gammel (2-3 år gammel) Lambic, og det finnes vel neppe noen «mellomting» av disse.

Ølet er lyst i glasset med en gyllen farge. Asossiasjonen til champagne er der umiddelbart med en friskhet og kraftige karbonering. Ja, allerede champagnekorken på flasken gir et hint. Smaken er friske epler, Granny Smith og Gravensten. Litt småsurt, men en lett og fin kropp som gjør det lett å drikke. Tross dette har ølet en fin fylde og en lang og forfriskende ettersmak.

ABV: 5.3

Style: Geuze

Brewery: Mikkeller

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: