Oslo Mikrobryggeri Mount Hood Lager

16 07 2012

Til å være en Lager er denne forholdsvis mørk i fargen. Den har et flott skum som avsettes nedover glasskanten etterhvert som man drikker. Pent! Ølet har en tørr smak i inngangen før en deilig sødme  og en fin fruktighet i ettersmaken overtar.

Smaken er floral og med tydelig innslag av grønne epler. Jeg savner en tydeligere humlearoma i denne, og gjerne også et enda tydeligere overordnet smakspreg. Men det er jo slikt man sjelden får i en standard Lager, så jeg skal ikke la det tale i mot det.

Tilgjengelig: Oslo Mikrobryggeri

ABV: 4.7

Style: Lager

Brewery: Oslo Mikrobryggeri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: