Nøgne Ø Citrus Hystrix IPA/Moipa

13 07 2012

Dette ølet er utviklet i samarbeid med Trond Moi hos Bølgen & Moi, og serveres i deres restauranter under navnet Moipa. Jeg drakk denne på Håndverkerstuenes Cask-festival i mars i år, og da var den følgelig tilnærmet romtemperert og svært lite karbonert. Ingrediensene i denne består blant annet av rug- og havremalt,bergamotblader, mandarinsaft og selvfølgelig en god porsjon humle.

Ølet er forholdsvis søtt, og har mindre humlesting enn forventet. Humlen er tydelig tilstede, men ikke så fremtredende i smaksbildet som forventet i en kraftig IPA. Her er det først og fremst en behagelig karamellsmak med god fruktighet og en maltfylde som bærer ølet, frem til den fine ettersmaken av humlen. Sikkert en god matøl.

ABV: 7.5

Style: IPA

Brewery: Nøgne Ø

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: