Melleruds Vårpilsner

12 07 2012

En flott og innbydende pils i glasset. Den har imidlertid noen ubehagelige usmaker som ødelegger. Smaken har en veldig metallisk tone først, og deretter kommer det en litt pappaktig ettersmak. Humlesmak er forsåvidt hakket over de fleste pilsnere, men totalt sett trekker de nevnte usmakene karakteren ned.

Spendrup sier: Melleruds Vårpilsner är till karaktären ett lageröl med en vackert gyllengul färg. Det har en rund fyllighet och en lätt humlearomatisk doft med markerad beska. Maltmixen är väl avvägd mellan pilsner- och münchenermalt. Den sena humlegivan med tjeckisk aromhumle bildar en lätt humleblommighet.

ABV: 4.8

Style: Pilsner

Brewery: Spendrups Bryggeri

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: