Shipyard Pumpkinhead

9 07 2012

Stor flaske på 650 ml. Pumpkin beer eller gresskarøl er svært populært i USA og det brygges gjerne på høsten og er klart ved Thanksgiving-tider. I tillegg til gresskar bruker brygges disse også med kryddere, ofte de samme krydderne som brukes når det lages pumpkin pie.

Jeg er generelt skeptisk til overdrevet krydderbruk i øl, og her får jeg skepsisen min bekreftet. Det lukter ganske kraftig av kardemomme og kanel. Ikke lukter jeg umiddelbart ønsker å finne i en øl. Smaken gjør ikke saken bedre. Dette smaker pils med kanel. Ikke spesielt godt…

ABV: 5.1

Style: Spice beer

Brewery: Shipyard Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: