Banks Beer

6 07 2012

KARIBISK UKE PÅ KJEMPETORSKEN.COM!

Lukter ganske metallisk. Krystallklart i glasset med et tynt skumlag. Dette er egentlig bare en av de utallige lyse lagerølene som man finner over hele verden. Verdens mest utbredte ølstil. Man snakker vel egentlig om et minste felles multiplum. En smak som er så enkel og lett tilgjengelig at den appellerer til massene. Greit nok, selv om de fleste som har lest litt på bloggen min vet at dette ikke er min favorittølstil. Men som sagt, jeg klarer å nyte enhver øl! En 2er tilsier ikke at dette er en dårlig øl i min gane. Kun at jeg vet om en god del andre øl som jeg liker enda bedre. Den er veldig lys i glasset, noe som kan tyde på at det ikke er alt for mye aroma og smak i ølet. Godt karbonert og med et fint skum som raskt minker. I forhold til andre pils smaker denne ganske søtt. Samtidig har den en litt sur ettersmak som redder den litt inn. En helt grei pils.

Bryggeriet sier: Banks Beer, the beer of Barbados, is a premium pilsner style lager with a smooth, fresh aroma and a medium alcohol content. Banks is brewed from a pure classic blend of 2-Row British and Australian malted barleys deliciously flavored by Yakima Clusters and the noble Styrian Goldings aroma hops. It is however Barbados’ water, naturally filtered through limestone rock, along with our own special strain of yeast, which give Banks Beer its unique Bajan character and distinctive quality. Consistently the #1 choice among beer drinkers in Barbados since it was first produced in 1961.

ABV: 4.7

Style: Lager

Brewery: Banks Breweries

Region: Barados


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: