Dragon Stout Spitfire

3 07 2012

KARIBISK UKE PÅ KJEMPETORSKEN.COM!

Min kjære kusine m/familie har i over ett år reist rundt på de 7 hav (ihvertfall 3-4 av dem…) med sin 33 foter Nostra Vida. Mye av tiden har de tilbrakt på og blant de karibiske øyene, og da jeg fylte rundt år i mai kom det en pakke med øl fra karibien! Denne uken har jeg dedikert til denne spennende ølpakken.

En nydelig stout å se på! kølsort og med et rikt mokkaskum, til tross for sine 10%! Lukten er forholdsvis kraftig og litt ukjent. Smaken er veldig søt. Faktisk litt i overkant søt!  Jeg får assosiasjoner til rødvin og sangria. Ganske så merkelige smaker i en øl, men det er det nærmeste jeg kommer en beskrivelse. Det mest bemerkelsesverdige med denne er at det ikke er noen alkosmak overhode! Sødmen oversvømmer det meste, og det er ikke bare positivt. Artig sak!

ABV: 10

Style: Imperial Stout
Brewery: Desnoes and Geddes (Diageo PLC)
Region: Jamaica

Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: