Trouble Brewing Dark Arts Porter

29 06 2012

Trouble Brewing holder til i Allenwood noen mil vest for Dublin i Irland, og har brygget øl siden 2009. Bryggmester Thom Prior startet, som så mange andre bryggere, som hjemmebrygger før han gjorde hobbyen sin til levevei. De regnes altså som en del av den nye mikrobryggeribølgen i Irland.

Flott utseende. Sort kropp med lys beige skum. Dette er en klassisk Porter med lav alkoholprosent og lett kropp. Den mangler det typisk røkte preget, som man ofte finner i en Porter, men den har en mild og søt smak. Silkemyk i munnen. Denne glir lett ned i strupen. Det er ikke ofte jeg karakteriserer portere som tørsteslukkere, men her er det på sin plass.

Trouble Brewing sier: A dark, almost black porter, named for the part of the brewing process not quite covered by science. Dark Arts is brewed using a healthy dose of Black malt and Chocolate malt, to add to the flavour as well as to give the beer its dark colour. This unfiltered porter has a clear roasty flavour, but with hints of caramel and chocolate, while maintaining enough bitter hop presence to preserve its balance

ABV: 4.4

Style: Porter

Brewery: Trouble Brewing

Region: Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: