Dungarvan Black Rock Irish Stout

23 06 2012

Jeg drikker denne romtemperert slik flasken anbefaler. Den gir mye skum selv om jeg heller forsiktig i glasset. Så og si helt sort øl med et lyst og kraftig mokkaskum. Lukter sjokolade og kaffe. Ølet føles silkemykt i munnen og gir smak av kaffe og sjokolade, som i aromaen. Samtidig som den er forholdsvis kraftig i smaken er den svært lettdrikkelig, og myten om at Stouts er mettende og «tunge» avlives lett med dette milde og lette ølet. En god øl å drikke som man gjerne kan ta flere av i løpet av en kveld.

Dungarvan Brewing Co sier: A traditional dry Irish stout, full flavoured yet smooth. Roasted barley flavours are nicely complemented by notes of vanilla and aniseed. Enjoy with robust meat dishes or on it’s own off the shelf. Contains a yeast sediment, store upright and pour carefully. Best served at room temperature.

 

Tilgjengelig: The Bull & Castle, Dublin

ABV: 4.3

Style: Stout

Brewery: Dungarvan Brewing Co

Region: Ireland


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: