Arboga Mörk Lager

18 06 2012

I oktober 1955 fant bryggerimesterne på de tre store bryggeriene i Stockholm, Gøteborg og Malmø sammen under navnet Three.  Mpålet var å brygge den perfekte Lagerølen. Denne versjonen er, som det fremgår av bildet, en mørk lager som leveres i en 0,33-boks. Øl på boks er bra. Lettere å bære, lettere å kjøle og lettere å pante.

Ølet danner et fint skum og fargen er dyp rødsort. Lukten er metallisk (ikke fra boksen!) og med en innbydende floral aroma. Smaken er søt og kanskje litt tynn, men dette er tross alt et lagerøl, og da kan man ikke forvente en kraftig smak. Antydninger til karamell og nøtter samt en fin blomsteraktig smak. En god øl!

Tilgjengelig: Systembolaget

ABV: 5.7

Style: Dunkel

Brewery: Åbro Bryggeri

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: