Lervig Brewers Reserve Winter Ale

14 06 2012

Mørk grumsete utseende men faktisk ganske gjennomskinnelig. Toppet med et pent skumlag som ligger lenge på overflaten. Lukter kraftig og innbydende. Denne er brygget blant annet med rosiner, og det kjennes i smaken. En tydelig og behagelig rosinsmak! Deilig sødme som gjør ølet behagelig å drikke. Den har en skarp men rund smak som også inneholder karamell, nøtter, sjokolade og sviske. Et varmende og hyggelig bekjentskap!

Lervig sier: Fyldig, rik smak fra ristede karamellmalter, utsøkt britisk humle og rosiner – ingredienser som sammen med vann og gjær også skaper den rødlige gløden og det gyldne skummet. Fyr i peisen, rull ut bjørneskinnet, hell i glasset. La Lervig Winter Ale med sine 8,3 alkoholprosenter varme opp vinterkvelden.

Tilgjengelig: Amundsen Bryggeri & Spiseri

ABV: 8.3

Style: Strong Ale

Brewery: Lervig Aktiebryggeri

Region: Norway

 


Handlinger

Informasjon

Ett svar

7 08 2012
Haffy

Ser ut som bringebærøl på dette bilde…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: