Amundsen Røyk Porter

12 06 2012

Amundsen har en fin rotasjon på sine øl. De har ikke like hyppige fatbytter som Schouskjelleren, men det finnes stadig noe nytt på Amundsen. Denne var på fat i februar i år, og jeg håper den kommer tilbake. Det er en flott Porter med et fyldig og tett skum. Litt sterkere enn en tradisjonell Porter med sine 6%, men jeg har ikke noe imot at man pimper opp de gamle klassikerne litt. Allerede i lukten kjenner man en fin røkaroma. Smaken er fyldig og god, og domineres av røk og mørk malt. Den er vel balansert og rund i smaken. Karboneringen er avmålt, slik at den er god og behagelig å drikke.

 

 

Tilgjengelig: Amundsen Bryggeri og Spiseri

ABV: 6

Style: Porter

Brewery: Amundsen Bryggeri og Spiseri

Region: Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: