Samuel Smith’s Winter Welcome Ale

11 06 2012

Dette er en upastaurisert øl som brygges hvert år. Hver versjon får en ny etikett. Dette er årets versjon (2011-2012). Den har en søt lukt og smaker fruktig karamell. Kraftig maltsmak med brunt sukker som grunntone. Humlesmaken kommer i form av en drueaktoig syrlighet som gir en meget behagelig ettersmak. Den er kun på 6%, men det føles som om den er sterkere. Ikke at alkoholen er så fremtredende, men det er mye smak og fylde i dette ølet. Mye malt, som nevnt, og dét er nok årsaken til det brede smaksbildet. Fin finish!

 

Tilgjengelig: Drinkstore, Dublin

ABV: 6

Style: English Strong Ale

Brewery: Samuel Smith

Region: England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: