Ayinger Winter-bock

10 06 2012

Doppelbock er en sterkere og mer maltfull versjon av bokkøl. Denne versjonen er i tillegg ganske mørk av farge. Den lukter søtt. Smaken er mørk som fargen og inneholder mørkt tre, fruktig karamell og mandler. En anelse bitterhet kommer i form av en frisk eplesmak i ettersmaken. Den har dessuten en fyldig og silkemyk munnfølelse som forsterkes av den søte maltsmaken. En riktig god øl!

Denne går også under navnet Ayinger Celebrator Doppelbock.

Bryggeriet sier: Celebrator has a creamy head of tight bubbles contrasting beautifully with its profound dark robe. It is full-bodied and velvety from half a year’s aging. Although it is strong, it is not overpowering. There is a wonderful and complex balance between the various malts, the alcohol and the subtle hops. A complex fruitiness of roasted malt and whole hop flowers make Celebrator great as a party drink with friends and family at celebrations. Despite its richness, it has a faintly smoky dryness in the finish.

ABV: 6.7

Style: Doppelbock

Brewery: Brauerei Aying

Region: Germany


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: