Southern Tier Harvest Ale

1 06 2012

Southern Tier lager en hel del smakfulle og spennende øl. Dette er en av de mindre ekstreme fra bryggeriet, men det er like fullt en øl med mye smak. Det har en fin oransje farge og et tynt skumlag. Smaken er søt og preget av karamell, grapefrukt og barnåler. Selve ølet er fyldig og gir en behagelig og god munnfølelse. Det er langt mer fruktig enn en tradisjonell engelsk Bitter, og med mye mer smak. Det er også naturlig med en alkoholprosent på hele 6.4. Normalt ligger en engelsk Bitter på rundt 4%.

Bryggeriet sier: Harvest Ale is our celebration of the changing weather and the sowing of hops and barley that will be used in our upcoming brews. We usher in the fall with a classic English style Extra Special Bitter of the highest order. Deep ruby in color with an even deeper hop flavor… in fact, we throw fresh English hops into every brewing vessel, then dry hop after fermentation to impart a zesty kick. This beer has real hop character that mingles with fresh malted barley for an experience that will make you wish it were fall year ‘round.

 

AV: 6.4

Style: Bitter

Brewery: Southern Tier Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: