Evil Twin Wet Dream

31 05 2012

Det litt merkelige med denne ølen er at den har et frodig kremskum, men den er så og si uten karbonering i selve ølet. Spennende! Ølet har mellomnavnet «The Trappists Wet Dream», men det har altså ingenting med Trappistøl å gjøre. Navnet er rett og slett et spark i baken til en ølbar (The Trappist) i Oakland som visstnok har et dårlig utvalg av øl! Det smaker som en tradisjonell brown ale, noe det også er 😉 . Forholdsvis søt i smaken og svært godt balansert. Jeppe «Evil Twin» Jarnit-Bjergsø sier at han brygger god øl, men at den mer kjente tvillingbroren Mikkel «Mikkeller» Borg Bjergsø lager enda bedre øl. Akkurat i dette tilfellet er jeg uenig. Dette var en meget god øl, og jeg var ikke langt unna 6’eren her!

Evil Twin sier: En lækkerbrun ale boostet med ypperlige espressobønner og en skøn aroma af citrus – resultatet er fantastisk, forførende og fragmenteret – ja dine vildeste drømme i flydende form. Visualiseret af kunstner, John Casey og brygget eksklusivt til The Trappist. Altså ikke munkeordenen i Belgien, fordi de er jo ret så dygtige til at lave øl. Men The Trappist ølbar i Oakland, Californien, hvor solen skinner, stemningen er cool, og øludvalget er alt for svedigt.

ABV: 6

Style: Brown Ale

Brewery: Evil Twin Brewing

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s




%d bloggere liker dette: