Fuller’s 2011 Vintage Ale

30 05 2012

Fuller’s Vintage Ale har vært brygget siden 1997 og dette er altså deres 15. i rekken. En fin brun-orange øl med en tynn skumtopp. Lukter litt tynt, men tar det igjen i smaken. Smaken er maltrik og søt. Litt bokkølaktig. Smaken er forholdsvis fyldig med honning og kandis som fremtredende elementer. Fin og god uten å være spesielt fremtredende på noen måter. Den er lett oksidert, på tross av at den ikke har vært lagret.

Fuller’s sier: The 2011 Vintage Ale, our 15th, is brewed with some of the finest of this year’s malt and hops. The malt grist includes a portion produced by Warminster maltings, from organic barley grown by Sir James Fuller on the Nestone Park Estate. This will be married with the choicest Goldings, Organic First Gold and award winning Sovereign hops, to produce a beer with a firm malt base, marmalade notes and a satisfying bitter finish. Individually packaged and numbered, this bottle is one of only one hundred and fifty thousand produced.

ABV: 8.5

Style: Strong Ale

Brewery: Fuller’s

Region: England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: