St Eriks Porter

23 05 2012

Dette er en klassisk Porter. Nesten helt svart og med et lysebrunt skum. Porter er en øltype jeg setter stor pris på og jeg liker at en Porter har en antydning til røksmak eller røstethet, slik en skikkelig Porter skal ha. I St Eriks Porter er det ikke så mye av dette. Kun en lett sjokolade/kaffesmak av den mørke malten. Sannsynligvis hadde en ekstradose med humle rettet opp noe av dette, men det er heller ikke noen humlesmak å snakke om i denne. Dermed sitter man igjen med en rettfrem god porter med veldig svakt røstethet. Lettdrikkelig og nær opp til originalen, men hverken mer eller mindre enn det.

AVB: 5.9

Style: Porter

Brewery: Sigtuna Brygghus

Region: Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: