Great Divide Belgian Style Yeti

16 05 2012

Great Divides Yeti har blitt produsert i flere forskjellige varianter. Originalen er en nydelig Imperial Stout som er forholdsvis lett tilgjengelig. Den anbefales! Ved å lage Yeti med belgisk gjær har bryggeriet tilsatt enda et element til et allerede komplekst øl. Jeg skulle gjerne sagt at dette var en glimrende idé, men faktum er at jeg foretrekker originalen over denne «belgiske» varianten. Den har de fleste egenskapene en Imperial Stout skal ha, men jeg synes den belgiske gjæren «tynner ut» ølet litt. Jeg får ikke helt følelsen av en «tykk»Imperial Stout og den varmende, kraftige og langvarige ettersmaken som preger Imp Stouts er nesten helt borte her. Litt skuffet, men for all del: en nydelig øl!

Great Divide Brewing Co sier: Belgian Style Yeti is a delicious new blend of brewing techniques – all the malt-driven roastiness of our Yeti Imperial Stout with characteristic spice and fruit notes imparted by our special Belgian yeast strain. Belgian Style Yeti is a one-of-a-kind beer as mysterious as the mythical creature himself. Impossible? See for yourself, you’ll be a believer, too.

ABV: 9.5

Style: Imperial Stout

Brewery: Great Divide Brewing Co

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: