Hoppin Frog Boris The Crusher

11 05 2012

Både rug og havre bidrar med fylde og sødme i øl samtidig som det gir god skumfasthet. BORIS the Crusher er laget med havre, og det gir en ganske karakteristisk smak. Den er rik og flerstemt og har mye dybde. Kraftig på sterke stoutsmaker, men samtidig fint avrundet Jeg ble umiddelbart litt skremt av lukten på denne. Ikke fordi den var så kraftig. Mer tvert i mot. Den luktet lite og den luktet litt merkelig. Etter den første slurken oppdager jeg at det var havren jeg luktet. Da faller ting bedre på plass og dette blir en riktig god smaksopplevelse!

BORIS stands for Bodacious Oatmeal Russian Imperial Stout and it will crush you like no other stout! Named for its intensely deep roasted and full bodied flavor and extreme weight of barley used to make it, BORIS The Crusher will crush your taste buds under its intense flavor and full body.

ABV: 9,4

Style: Imperial Stout

Brewery: Hoppin Frog Brewery

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: