Amager Fru Frederiksen

6 05 2012

Imponerende utseende. Kølsort med fyldig skum. Lukter søtt. Smaker sjokolade, søt lakris, vanilje, litt nøtter og antydninger til mørke frukter. Fyldig smak. Veldig behagelig å drikke. Myk munnfølelse med behagelig konsistens og ettersmak. Det er en liten bitterhet og et lite alkoholstikk i den ellers silkemyke smaken. Fru Frederiksen imponerer. Herr Frederiksen er neste øl ut!

Amager Bryghus sier: Det siges, at bag hver en barsk, brysk og brutal mand står en kysk, kærlig og ikke mindst klog kone. Sådan er det selvfølgelig også i øllets verden. For hvor vores måske kendteste øl, Hr. Frederiksen, er en kraftkarl, som nyder at stå og beundre egne muskler, så er Fru Frederiksen nemlig en klog kone, der udmærket ved, at man faktisk godt kan nå næsten lige så langt, ved at spare lidt på kræfterne. Fruen er dog ikke just nogen letøl, men den er alligevel tonet noget ned i forhold til Herren. Lidt sødere og knapt så brændt om end den med rigelige mængder sortmalt, chokolademalt og ristet byg ikke ligefrem er nogen helt bette tøs. Og den amerikanske Centennial humle sparker lige bagud i skridtet med sine 60+ IBU, hvis du skulle finde på at pille uden at spørge om lov. Hils på Fruen – hun er kommet for at blive. 

ABV: 7

Style: Stout

Brewery: Amager Bryghus

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: