Port Brewing Anniversary Ale

1 05 2012

Denne ligner på en prikk på min drømme-IPA: nydelig, frisk appelsinfarge i glasset med et frodig, hvitt skum som følger med ølet nedover i glasset. Lukter frisk sitrus, appelsin og søt grapefrukt. Smaken er himmelsk! Her har de kombinert den fyldige maltsmaken med en perfekt balansert humlesmak. Dette er nært opptil den ultimate Imperial IPAen! Et snev av krydder og lakris gir prikken over i’en på denne. Nyyyydelig!

A massively hopped strong pale ale brewed to celebrate our anniversary each year. Anniversary Ale is light gold to pale orange in color and offers a potent aroma of fresh pine and citrus with some warming alcohols present.The taste is a thick, chewy hop presence only barely contained by balancing malts. The finish is pure hop expression with a moderate warming alcohol sensation. Hops – Columbus, Amarillo and Simcoe; dry-hopped with Columbus and Amarillo. Body – Medium. 

ABV: 10.5

Style: Imperial IPA

Brewery: Port Brewing/Lost Abbey

Region: USA

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: