Sierra Nevada Southern Hemisphere Harvest

29 04 2012

Lysebrun øl med såpeaktig hvitt skum. Lukter humle lang vei! IPAer kan ha flere forskjellige humlesmaker. Fra den syrligste sitrussmaken til den søteste karamellsmaken. Denne ligger på den søte siden av skalaen. Her er det karamell, honning, maltsødme og søt frukt. Og det er mye av alt! Både humlen og den herlige fylden i dette ølet gjør denne til en vinner. Her er det ikke mye å trekke for, som Arne Scheie ville sagt!

This ale marks our journey to the only place on the planet where fresh hops are harvested in our spring, the Southern Hemisphere. Our task was daunting-we needed to get the hops picked, dried, flown halfway across the world and into our brew kettle in a little over a week’s time. The result is a North-by-South fusion of fresh New Zealand hops blended with the finest North American malts. Its robust hop character presents an intriguing floral-citrus aroma leading to layers of fresh-hop spiciness. Enjoy!

ABV: 6.7

Style: IPA
Brewery: Sierra Nevada Brewing Co
Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: