Djævlebryg Old Mephisto 2011

28 04 2012

Gyllenrød farge og som Barleywines flest har den lite skum. Lukter  veldig søtt og man kjenner også et snev av alkoholen. Smaken er også søt og den lett oksiderte ølen inneholder smak av eple, plomme og marsipan. Lett vinøs i kroppen og med en lett varmende effekt.

Old Mephisto is a big beer: Full, warming and intense. Old Mephisto offers balanced sweetness, roasted caramel and a rounded bitterness – all held together by the vinous character. The inviting brandy coloured Old Mephisto can be enjoyed with strong cheeses, full game dishes or on its own.

ABV: 10,5

Style: Barleywine

Brewery: Herslev Bryghus

Region: Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: