Thornbridge Tzara

20 04 2012

Jeg var usikker på hva jeg gikk til her, men bryggerinavnet Thornbridge har etter mitt skjønn alltid stått for kvalitet. Jeg elsker deres Jaipur IPA, som er en ekte engelsk IPA, med avdempet humlesmak og en enkel men delikat smak. Derfor tok jeg sjansen da jeg så at Schouskjelleren hadde Thornbridge på fat. Dette er en veldig pilsaktig øl, og i ettertid har jeg jo sett at det er en Kölsch, som enkelt forklart er en overgjæret pils. Den har en fin humlesmak og en deilig fylde i kroppen. Samtidig som den har en viss karakter og smak, synes jeg imidlertid denne er ganske tam.

Thornbridge: Tzara is a hybrid beer, fermented like an ale but matured like a lager. A delicate straw coloured, crisp, refreshing beer

Tilgjengelig: fra fat på Schouskjelleren

ABV: 4.8

Style: Kölsch

Brewery: Thornbridge Brewery

Region: England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: